zondag 15 augustus 2010

Ik ben Triste

Vanavond was een ander tijd waar ik voelde dom.  Ik was weer de alleen persoon wie één taal spreeken.  Het heele tijd ik was in Europa, ik heb niet een andere persoon wie alleen één taal spreken ontmoeten.  Waarom moet ik dit laten verdrietig me maken?  Ik wil iemand te pratten met wie begrijp wat ik ga door.  Schrijven op mijn blog is oké maar ik wil iemand persoonlijk met te pratten.

2 opmerkingen:

  1. Hey Nick!
    Het spijt me dat. Ik een soort van weet wat je voelt, behalve vlak uit het geheugen te komen aan de Staten .. waar ik dacht dat ik geen Engels spreken en niemand anders sprak Russisch.
    Toen ik deze blog gevonden, realiseerde ik me wat een geweldig idee is dit! Het is als een tijdscapsule van wat we leren, en een goede manier om erachter te komen welke fouten we maken!
    Ik hoop dat je het niet erg dat ik uw idee geleend, hoewel ik niet zo ijverig aan het bijhouden van een blog zoals je bent, ik ben bereid om het te proberen! en ja, ik had aan een vertaler te gebruiken voor dit ene, ik kan zeker spreken geen woord Nederlands!
    hopelijk niets zal verloren gaan in de vertaling!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, je mag mijn idee gebruiken, geen probleem! Maar, ik ook wil graag jouw blog te lazen via een vertaler.

    BeantwoordenVerwijderen